Ознака: правни лица

Колку луѓе се потребни за успешно управување

Влијае ли бројот на членови во управувачките одбори на ефикасноста во спроведувањето на политиките кај правните лица Дали бројот на членови во управните одбори во...

НЛБ Банка со промотивна кампања за VISA бизнис картички за правни...

НЛБ Банка од 20 ноември 2020 година започнува промотивна кампања за Visa Business картичките за правни лица која ќе трае до 20 декември 2020...