Ознака: потоп

Суперпоплава ќе расели 10 милиони луѓе!

Според предвидувањата на експертите, нема временска одредница кога ќе се случи мегапоплавата, но таа ќе биде предизвикана од силната бура што ќе почне во...

Историскиот потоп на СЈО

Многумина поверуваа дека формирањето на СЈО е почетокот на враќањето на владеењето на правото и директна закана за корумпираните политички елити, поради што и...