Ознака: портите

„МАНУ е пред портите“

„МАНУ е пред портите“, значи „науката е пред портите“, иако МАНУ промовира научен пристап во решавањето на општествените предизвици и тоа го прави во...

ИСИС тропа на портите

Безбедносните закани за Македонија се „стандардни“: тероризам, екстремизам, сајбер-напади, илегална имиграција... На кој начин Македонија може успешно да им се спротивстави на терористичките закани што...