Ознака: победици

Але­ксан­дар То­до­ро­ски со песната „Под исто небо“ победи на „Макфест 2021“

Александар Тодороски годинава првпат настапи на фестивалската сцена на „Мафкест“ во Штип со песната „Под исто небо“ на авторите Ристо Самарџиев (музика и текст)...