Ознака: Opel

Новиот Opel Movano пристигна во Македонија

На 4.5.2022 компанијата Еуроимпекс, генералениот увозник за Opel, во соработка со опеловата дилерската мрежа, компаниите „Ауто Цем“ од Тетово и „Аутомакедонија“ од Скопје, одржаа...