Ознака: оброк

Како времето на консумирање на оброците може да влијае на...

Не е секогаш лесно да најдете време за да јадете оброк во одредено време, особено кога имате многу обврски. Меѓутоа, важно е да внимавате...

Студентите бараат да не се укинуваат парите за оброк и да...

Студентскиот отпор за правда на студентите денеска, во 17:30 часот пред Влада, организира студентски марш, по повод Меѓународниот ден на студентите, и воедно бара...

Глуварчето како оброк

Здрава храна Глуварчето е билка што може да се јаде и има многу нутритивни и здравствени вредности. Освен што е полно со хранливи материи, тоа...

„Сите сити“ обезбеди 10.000 оброка за социјално загрозените семејства

„Сите сити“ за два месеца обезбеди 10.000 оброка за социјално загрозените семејства Преку системот за донирање на вишок храна „Сите сити“ за два месеца обезбедени...

Водата е најважен дел од оброкот на мачките

Водата е драгоцена за мачките, затоа што во организмот не постои ниту еден процес во кој не учествуваат молекулите на водата Молекулите на водата учествуваат...