Ознака: „Никон“

Најдобрите микроскопски фотографии од „Малиот свет на Никон“

  Избрани се победничките фотографии од 46-то издание на натпреварувањето „Малиот свет на Никон“ во категорија фотомикрографија, кое се одржува секоја година. Натпреварот ја препознава...

Бесплатни онлајн-курсеви за фотографија

Уште од самите почетоци на пандемијата, на интернет можат да се најдат голем број идеи за тоа како креативно да го поминеме времето во...