Ознака: Куќа од хартија

Гордана Каракашевска: Жените автори мораат да ја „стават главата в рерна“...

Промоцијата на стихозбирката „Куќа од хартија“ ќе се одржи в четврток, во Културно-информативниот центар (КИЦ), во 19.30 часот, во „Салон 19’19“ Стихозбирката „Куќа од хартија“...

Излезе од печат стихозбирката „Куќа од хартија“ на Гордана Каракашевска

Од печат излезе стихозбирката „Куќа од хартија" од писателката Гордана Каракашевска, во издание на „ПНВ Публикации“. Ова е нејзина втора книга поезија. - Во пресметките...