Ознака: „Комфи Ангел“

По повод „Денот на здравјето“, прилепската болница доби донација на постелнина

Болницата „Борка Талески“ – Прилеп доби донација на постелнина од конфекцијата „Конфи ангел“ по повод Денот на здравјето – 7 април. Со постелнина се...

Прилепската компанија „Комфи Ангел“ донираше 25.000 маски за битолските училишта

Прилепската компанија „Комфи Ангел“ донираше 25.000 заштитни маски за еднократна употреба за битолските основни училишта, соопшти градоначалничката на Битола, Наташа Петровска за време на...