Ознака: комунална хигиена

Дезинфицирани и заменети контејнери во пет општини во Скопје

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ - Скопје во текот на изминатите неколку недели изврши перење и дезинфекција на контејнери во повеќе скопски општини. Во оваа...

Дежурни служби ќе чистат во викендите

Општината Карпош засилено ќе се ангажира за подобрување на комуналната хигиена, а за таа цел воведува дежурни служби за одржување на хигиената и за...