Ознака: Кирил

Рускиот патријарх Кирил во историска посета на Албанија

Патријархот московски и на цела Русија, Кирил денеска ќе допатува во тридневна посета на Албанија. Поради посетата, преземени се засилени безбедносни мерки од страна на...