Ознака: Кирил Ристески

Кирил Ристески – мечувалец со осум шампионски титули во поранешна Југославија

Ристески е еден од најтрофејните македонски спортисти во минатиот век, кој дури осум пати победуваше на првенствата на поранешната држава во меч и во...