Ознака: заедничка седница

Владите на Македонија и на Албанија ќе одржат заедничка седница во...

Владата, на денешната седница, на предлог на Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците ја разгледа и усвои и Информацијата за одржување на...

Прв заеднички состанок на националните комисии за УНЕСКО на Македонија и...

Националните комисии за УНЕСКО на Македонија и Албанија, утре во Охрид ќе ја одржат првата заедничка седница. Работната средба ќе ја координираат министерките за...

Заедничката седница на македонската и косовската влада ќе се одржи во...

Заедничка седница помеѓу владите на Македонија и Република Косово ќе се одржи во Скопје, а датумот треба да го одредат премиерите на двете земји,...