Ознака: Бикова

Наковска-Бикова 19-та во П3-пиштол од 25 метри

СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО ОАЕ По завчерашниот прецизен дел таа се пласира на 16-то место, а вчера по брзиот дел го освои 19-то место, со погодени...

Злато за Оливера Наковска-Бикова

Наковска-Бикова, која на ПОИ во Лондон во 2012 година освои злато со воздушен пиштол (10 м), на ПОИ во Токио годинава ќе настапи во...

Јовановски: Од Наковска-Бикова очекувам да се бори за медал

Во план се неколку мини-подготовки во јуни, јули и во август. Треба да имаме и еден контролен настап на меѓународен турнир во Нови Сад,...