Ознака: транспортер 2

Судењето за „Транспортер 2“ ќе ја чека пресудата на Апелација за...

Судењето на обвинетите во „Транспртер 2“ продолжи во Кривичниот суд во Скопје по пет месеци пауза, иако сѐ уште не е донесена пресуда на...

Се одложи судењето за „Транспортер 2“

Судењето за случајот „Транспортер 2“ не се одржа бидејќи еден од обвинетите имал мозочен удар, а екс-секретарот на општината Битола, Слободан Бончановски, бил позитивен...