Ознака: The Distinguished Gentleman’s Ride“

ФОТО: Моторџии во костуми продефилираа низ Скопје за подигање на свеста...

Елегантни моторџии облечени во палто, елек и вратоврска денеска по деветти пат  продефилираа низ скопските улици како дел од глобалното движење „The Distinguished Gentleman's...