Ознака: Рубен Остлунд

Рубен Остлунд – крал на срамот

Светот е сцена Шведскиот режисер Рубен Остлунд е претседател на жирито на актуелниот Кански филмски фестивал, кој ќе трае до 27 мај. Од неговиот успех...