Ознака: РОНДО

КОГА АЛИСА И КОРТАСАР ЗАИГРАА ПОЛНОЌНО РОНДО

Помислата е брза, дури летачка – често „Битлсите“ ги чувствувате за позначајни композитори од Кејџ или Булез, а Спилберг режисер од Гринавеј - летачка...