Ознака: повисока маржа

Трговците засега се откажаа од повисоката маржа

Викенд-сондажа на продажните цени по одмрзнувањето на маржите Иако од економските ресори и трговците најавуваат смирување на цените во следниот период, високата инфлација во изминатата...