Ознака: постхумна изложба

Постхумна ретроспективна излоба на Андријана Мациев во Кавадарци

Во градот на грозјето и виното Кавадарци каде во рамките на ликовната колонија „Михајлово Кавадарци“ познатата млада уметница Андријана Мациев во изминативе години остави...