Ознака: ОФКАТ

Потрагата по Мартин прекинува, ветувањето до семејството ќе го држи случајот...

Прекинува потрагата по македонскиот турист што исчезна во водите кај Посиди пред три недели, објави грчката организација ОФКАТ. Потрагата траеше 20 дена, но напорите...

Нема да запреме сè додека не го најдеме Мартин, вели првиот...

Потрагата по Мартин, кој на 9 јули исчезна во морето кај Посиди на првиот крак на Халкидики, продолжува и денеска. Спасувачите волонтери не запираат...

Волонтери од Македонија помагаат во портагата на 31-годишниот Мартин на Халкидики

Спасувачи волонтери од Грција, но и со помош на спасувачи од Македонија, осми ден ја продолжуваат потрагата за пронаоѓање на 31-годишниот Мартин кој исчезна...

Братот на исчезнатиот Мартин доаѓа во Грција: Ќе направам сѐ, по...

Братот на исчезнатиот македонскиот турист по кој шести ден се трага на Халкидики, утре треба да пристигне во Грција од САД, пренесуваат грчките медиуми....

Информациите од Иван и поволните услови се надеж за пронаоѓање на...

Потрагата по последниот исчезнат македонски турист на Халкидики ќе продолжи до неговото пронаоѓање, во неа помага и семејството на момчето, а надеж за успех...