Ознака: нова година на дрвото

Одбележан еврејскиот празник Ту Бишват – Нова година на дрвото

Во паркот пред Меморијален центар на холокаустот на Евреите во Скопје денеска, по повод еврејскиот празик Ту Бишват – Нова Година на дрвото, претставници...