Ознака: Иво Трајков

Филмот е пасија, мислам дека не може да се работи без...

Иво Трајков, режисер Во официјалната селекција на долгометражни филмови на тековниот Филозофски филмски фестивал (селектор: Кирил Трајчев), на отворањето публиката имаше можност, меѓу шесте филмски...

Новиот филм „Некрстени денови“ на Иво Трајков го отвора ФФФ

Свеченото отворање на 13. „Филозофски филмски фестивал“, кој оваа година ќе се одржи во периодот од 2 до 9 јуни во Скопје, ќе се...