Ознака: „Еуропа прима“

Драган Бјелогрлиќ почесен професор на „Еуропа прима“

Интернационалниот универзитет „Еуропа прима“ - Скопје го одржa својот прв академски час, со свечена церемонија на доделување индекси на новите студенти од генерацијата на...