Ознака: етноцидна акција

Бугарија сака да збрише сè што е македонско на планетарно ниво!

Бугарска етноцидна акција за спречување на резолуцијата за одбележување на македонското наследство во САД Официјална Софија будно ја следи секоја македонска активност и со сите...