Ознака: душа на градот

ФОТОГАЛЕРИЈА: Прозорците – душата на Скопје

Прозорец - застаклен отвор во ѕидот што го отвора поглед кон надвор и врши поврзување на внатрешниот со надворешниот амбиент. Конфуциј вели: Јас живеам во...