Ознака: данок на екстра профит

Воведувањето дополнителен данок на добивка создава несигурност кај инвеститорите, реагираат од...

Стопанската комора смета дека донесувањето на закон за дополнителен данок на добивка на крајот на 2022 година, претставува, како што велат, репутациски ризик за...