Ознака: борба против ракот

Орган што лекарите често го отстрануваат може да се бори...

Малата лојна жлезда зад градната коска често се нарекува „бескорисна“ во зрелоста. Меѓутоа, една неодамнешна студија сугерира дека тимусната жлезда не е ни приближно...