Ознака: албин

#MeKryeministrin

Дали е премногу по 22 години од Охридскиот рамковен договор и неколку години откако е прогласен за спроведен да се очекува лојалност кон Македонија? #MeKryeministrin...

Курти упати порака до Србија, пркосејќи им на САД и на...

Пратениците во косовското Собрание ја усвоија нацрт-резолуцијата против одржувањето на референдумот за промените на српскиот Устав во српските средини на Косово. На вонредната собраниска...