Ознака: агропроизводство

Ќе се прогласи ли елементарна непогода за агропроизводството?

Временските неприлики го девастираа годинашниот род на земјоделците Силните дождови и високите температури се причина кај поголем дел од земјоделските култури (одгледувани на отворено) да...