Ознака: Хрватска научничка

Хрватска научничка на чекор до лек за коронавирусот

Ангел Митревски, наш специјален известувач од Сплит Вчера во 15 часот, пред новинарите во Сплит, Хрватска, обраќање имаше докторката Тинка Видовиќ, 30-годишна сплиќанка за која се...