Ознака: Филмскиот фестивал во Нанси

Ден на италијанскиот стрип во рамките на „Џифони“

Соработката помеѓу италијанската амбасада во Скопје и филмскиот фестивал „Џифони Македонија“, посветен на младата публика - која е исто така во својство на жири,...

„Со љубов“ на Цветковски победник на Филмскиот фестивал во Нанси

Документарниот филм „Со љубов“ на Илија Цветковски е подедник во натпреварувачката селекција на Европскиот документарен филм, во рамки на 24. Меѓународен филмски фестивал во...