Ознака: Транспортерите

Германија го ублажува Законот за климатски цели, ќе им гледа...

По неколкумесечна дискусија, партиите на германската коалициска влада постигнаа договор за реформа на Законот за заштита на климата, што овозможува пофлексибилен однос кон емисиите...

Пасошите за транспортерите и за превозниците ќе се издаваат на „брза...

Транспортерите и превозниците од земјава што поседуваат сертификати за професионални возачи ќе можат по брза постапка да извадат патни исправи, истакна вчера Благој Бочварски,...

Транспортерите под двоен удар

Поскапувањето на горивата поради зголемената побарувачка по рестартирањето на економиите низ светот ги става во незавидна позиција транспортерите, кои укажуваат дека овој раст на...