Ознака: рацете

Како големиот хрватски наркобос падна во рацете на полицијата

Хрватот Мануел Вулиќ (37) повеќе од десет години се наоѓаше на листата на Интерпол за најбарани бегалци во светот, а на неколку континенти успешно...

Контролира ли некој со што ги дезинфицираме рацете?

Во период кога здравствените власти укажуваат дека сега е битно секој поединец да се грижи за сопствената заштита, при што како клучни мерки за...