Ознака: намалени

Намалени трошоците на живот во март во споредба со февруари, минималните...

Трошоците на живот и цените на мало во март се намалени за 0,1 процент во споредба со февруари, објави денеска Државниот завод за статистика. Намалување...

Уште 100 милиони евра непродуктивни трошоци ќе бидат скратени од буџетот,...

Премиерот Димитар Ковачевски вечерва обелодени дека од буџетот ќе бидат скратени дополнителни 100 милиони евра непродуктивни трошоци. – Во моментов, работиме на ребалансот на буџетот....

Разбојништвата во ЕУ намалени за 24 отсто, во Македонија речиси за...

Повеќето европски истражувања покажуваат дека бројот на разбојништва низ годините опаѓа. Анализа на Евростат покажува пад на разбојништвата во земјите на Европската Унија во...