Ознака: Марк Твен

Низ олуците на душата

Кога врне неколку дена едноподруго, мене концентрацијата ми се растекува низ олуците на душата. И тогаш најчесто не ми се пишува. Или ми се...

Ќе се снима филм според новооткриена приказна на Марк Твен

Продукциската куќа „Фокс“ ги откупи правата за филм заснован на (крадливиот принц Олеомаргарин), новооткриена приказна на американскиот писател Семјуел Ленгхорн Клеменс, попознат како Марк...