Ознака: лажни ветувања

ЕУ да престане да им дава лажни ветувања за земјите кандидати...

Европската Унија мора да престане да им дава лажни ветувања за земјите кандидати за членство и да се фокусира на постојните членки, бидејќи проширувањето...

Унијата се заплетка во своите „визии“ и лажни ветувања

Какофонија во Брисел во врска со проширувањето на ЕУ Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, всушност не се консултирал со претседателката на комисијата, Урсула фон...

Баење против светски уплав од македонски уроци

При вакви ненормални работи, сосема е нормално Владата да го прогласи лубрикантот за лек. Ние сме друга планета, северноцрпната планета. На оваа планета животот...