Ознака: диригенти

Ова е вистинско време за жени диригенти

Ана Спасовска, студентка по виолина и диригирање Ана Спасовска е студентка на одделите по виолина и оркестарско диригирање на Факултетот за музичка уметност. Студира виолина...