Ознака: „Аутдор-фестивал“

Овој викенд „Аутдор-фестивал“ во Демир Капија

Спортскиот клуб „Клисура“ во соработка со општина Демир Капија престојниот викенд на 18 и 19 мај го организира шестото издание на на интернационалниот фестивал...

„Аутдор-фестивал“ во најзелениот предел Азот

Од 25 до 27 мај во селото Богомила, општина Чашка, четврти пат се одржува велосипедски офроуд-настан, кој поради проширувањето на активностите оваа година прерасна...