Ознака: Ана Стамболиќ

Годините минуваат, ние стоиме

Синдромот „варена жаба“ е израз што се користи за ситуација кога некој живее во услови што се тешки, неприфатливи или неиздржливи, но личноста не...

Секој ден е нов ден

Секој добро организиран ден претставува чекор кон подобар живот. Секој добар ден е услов за добар живот. Затоа, ајде да го креираме секој наш...

Еволуција или револуција

Потребно е да се има намера - желбата не е таа што води до остварување на целта, намерата е таа што ве води до...