Ознака: Злобниот

Злобниот софтвер нанесува пакосни штетни последици

Сајбер-нападите базирани на т.н. малициозен софтвер остануваат како една од најистакнатите безбедносни закани од областа на интернет-криминалот. Тие напади можат да достигнат широк опсег...