Ознака: жолтоградни капуцинери

Новите жители на Зоолошка се прилагодуваат на надворешната средина

Осумте жолтоградни капуцинери кои стигнаа во скопската Зоолошка градина во ноември минатата година, како донација од Германија, деновиве се прилагодуваат на надворешната средина. Сите се...