Ознака: законски измени за изградба

Собранието ги изгласа законските измени за изградба на автопатите од коридорите...

Собранието во рамки на денешното продолжение на 115-тата седница ги донесе измените и дополнувањата на петте закони поврзани со реализација на Договорот со „Бехтел...