Ознака: УЧИЛИШТА“

Обучени речиси 200 наставници

Во моментов шахот како предмет е воведен во по четири одделенија во ОУ „Ѓорѓија Пулески“ во општината Аеродром и во ОУ „Киро Глигоров“ во...