Ознака: Трансродни лица

Трансродовите лица маршираа во Скопје под паролата „И мојот идентитет постои“

Во рамки на кампањата за одбележување на 31 Март – Меѓународниот ден за видливост на трансродовите лица денеска во Скопје се одржa марш за...