Ознака: расходите

И иако „реалокацијата не е ребаланс“, капиталните инвестиции „ад акта“

Министерот за финансии Фатмир Бесими вели дека ова се прави во интерес на граѓаните, дека не станува збор за ребаланс, туку за реалокација, зашто...