Ознака: (Пре)именување

(Пре)именување

Потребна добелешка пред книгата „Трибун, Хронистерик, Номад“ Поводот за ова размислување „во процес“ е едно мое антиупатство (бр. 89), од пред десетина и повеќе години,...