Ознака: Предлог деловник

Претседателот Џафери поднесе Предлог деловник за работа на Собранието

Претседателот на Собранието Талат Џафери, денеска во редовна собраниска процедура го поднесе Предлог деловникот за работа на Собранието, кој, како што информираат од собраниската...