Ознака: подигање на лимит

Стопирани преговорите за зголемување на лимитот на јавниот долг на САД

Преговорите за лимитот на американскиот долг ненадејно запреа откако главниот сојузник на претседателот на републиканскиот Претставнички дом Кевин Мекарти, му рече на републиканскиот претставник...