Ознака: Пиранскиот

Се наѕира ли решението за Пиранскиот Залив?

Долгогодишниот спор меѓу двете соседни балкански држави Хрватска и Словенија во врска со спорниот Пирански Залив се чини е пред конечно решение. Ако се...